3.25.2011

1/12/2010 tarikh keramat =)

                                                     
knape nan tarikh tuh ? hahh nx thu knape , tarikh tuh la tarikh keramat aku dgn muhd saiful bain ak couple dgn dye scare kbetulan jer k0t . HAHA . cmnie cte dye , mlm tuh ak try mzc0l ayie , ayie x text aku n x c0l aku puns , alsan dye tedyt xd ? hurm leyh cye ker ? asek trpkir jer psal dye mlm tuh .. then aku try mzc0l dye n ad waiting . huh time tuh aty mmg pnas la weyh .. sggup kaw tpu aku kann ?! sbar lg time tuh . dye tr0z c0l , tpy aku mlaz nx answer . bknnye 1st time dye cm tuh , da bnyk kali da . alsan dye mmbe c0l . err mmbe ker ? time tuh da k0l 12am la weyh ! kaw nx tpu pun agk2 lha kann ! ak bkn bdq2 lg yg snang kaw bd0e2 kann ! ak text dye n mnx break , kli ke bpe tah ak mnx break time tuh p0n aku da lupe . bnyk kli weyh aku ckp break at dye , tpy dye anggap aku aweks dye jgark .. grr , biase lha kn 0wg da playb0y mg cm tuh . dye send mcet tart aku mcm2 , s'boley2 xnk ngaku yg dye ad gurl laen .ayat mcet nx p0wer kn , pnday lha kaw buad ayat ! tpy mlaz nx caye ckp dye da c0z bnyk kali da terkene . mg srab0t snad time tuh , dye x pham bhase ! rimas dye asek c0l2 jerr . then dpt lha stu idea . hehe . time tuh nga text nan apul .. aku s0h apul tl0ng ckp tart ayie yg aku da kpel dgn apul n jgn ggu life aku lg . snang jer kan . HAHA . sib bek apul nx tl0ng . bia lha ap pun ayie nx ckp , yg pasti aku wat tuh sume t0k break nan dye . x sgg0p lha nx kpel nan dye lg .. ck0p lha sta0n lbeh kpel , aku bt0l2 da x sgg0p . kpel nan dye p0n cm x kpel jerr , dye x c0ntct aku p0n . alasan dye m0m amek f0ne dye .. umm bnci lha laki hip0krit mcm kaw !! en0ugh ! st0p st0ry psal dye .. st0ry psal apul plak . HAHA . da lpas apul tl0ng aku , dye text aku n luahkan sume prasaan yg dye pndamkan slame dye kenal aku . hahaks . x sgke lha weyh , dye ckp dye SAYANG aku . huh ! mlm tuh mg sdeyh snad but ble dye ckp cm tuh aku eppy snad =) haha . x sgke kan kaw suke aku . npe x ckp awl2 lg sygs ? aku pun ap lg 0n jela . hehe . cm klakar jerr kan ? x smpay stenga jam clash da ad kpel baru . tengs yer apul c0z da wt aku happy . nx thu x , aku pun sbenarnye syg kaw jgark . tpy malu jeqk nx gthu .huhu . aku knl nan dye 6/11/10 . cmne aku knl dye tuh x pyh lha nx thu , tpy spe2 yg da thu tuh snyp suda . shhhh . haha . klakar lha time kte knal dye . xm0 lha cte nnty aku sndry yg malu . hee~ mg xleyh lupe , knangn tuh mmg sweet bg aku . um ily saiful . h0pe kite kekal =)
lagu nih khas t0k kaw sygs (:

No comments:

Post a Comment